P-Plan
Cursusomslag 'Mijn Personal Branding Plan'

Personal Branding Cursus

20 students

Decemberkorting: € 69,99  €179,99   Koop deze cursus

Creëer een succesvol
Personal Branding Plan
in 8 stappen


 

Waarom personal branding?

Personal branding kun je zien als de manier waarop jij jezelf ‘als merk’ presenteert aan anderen. Net als bij een merk wil je dat jouw naam gekoppeld wordt aan een positief beeld. Personal Branding gaat dus over het ‘vermarkten’ van jezelf, maar dan wel op een hele authentieke manier. Doordat je duidelijk uitdraagt wie je bent, zul je de juiste dingen aantrekken in je leven (zoals opdrachten, banen, baanpromoties, maar ook in het persoonlijke leven; de juiste vrienden/partners).

Daarnaast is het verdiepen in je personal brand een goed moment om inzichtelijk te krijgen wie je diep van binnen bent, en waarom je de dingen doet die je doet. Het geeft ook je zelfvertrouwen een flinke boost!

 

Voor wie is Personal Branding?

Personal Branding is voor iedereen die te maken heeft met verandering, of graag een verandering wil in zijn leven. Herken jij jezelf in één of meerdere voorbeelden hieronder? Dan is Personal Branding ook iets voor jou.

  • Ben je op zoek naar een baan, of loop je vast in je huidige baan?
  • Sta je voor een (studie)keuze die je lastig vindt?
  • Wil je het beste uit jezelf halen, maar heb je hiervoor altijd veilige keuzes gemaakt waar je geen voldoening uit haalt?
  • Is je relatie net uit en ben je een beetje kwijt wie je zélf bent (zonder je partner)?
  • Ben je uit de kast gekomen? Dan is het voor jou tijd om eindelijk 100% jezelf te zijn, maar weet je eigenlijk wel wie dat is?
  • Wil je iets bereiken, maar heb je daarvoor de goedkeuring van anderen nodig en moet je hen eerst zien te overtuigen?
  • Verkeer je je stiekem een beetje in een quarterlife- of midlife crisis?
  • Voel je je vaak eenzaam en wil je daarom meer ondernemen in je vrije tijd?
  • Weet je wel wat je wilt, maar niet hoe je er moet komen?

Personal Branding helpt je als je moeilijke keuzes moet maken, maar ook als je jezelf wilt presenteren en 100% jezelf wilt zijn. Wat ons betreft, is Personal Branding daarom voor iedereen. We hebben allemaal momenten in ons leven waarop het fijn is om te weten dat we op onszelf kunnen vertrouwen, momenten waarop we wel een extra boost kunnen gebruiken. Juist op die momenten biedt Personal Branding hulp.

Decemberkorting: € 69,99      Koop deze cursus

(De cursus kun je volgen via het cursusplatform Soofos)

 

De P’s van P-Plan | Ons personal branding stappenplan

De P’s van P-Plan helpen je stap voor stap met het bouwen van een krachtig personal brand. In de eerste 3 P’s start je met het opdoen van relevante zelfkennis. Je begint bij de bron: 1. Purpose, de ‘why’ van jouw bestaan. Daarna kijk je naar je 2. Persoonlijkheid en als derde stap naar jouw 3. Potentieel; waartoe ben jij in staat?

Als je die 3 op een rijtje hebt, kun je kijken naar wat jou hierin uniek maakt. Zie het als een soort puzzel! Als je jouw 4. usP, je unique selling point, in kaart hebt gebracht ga je kijken hoe je jezelf wilt laten zien en dus hoe je jezelf promoot. Bij de P van 5. Promotie bedenk je vervolgens op welke manieren jij jezelf het beste kunt laten zien en wat het beste aansluit op je doel.

Zodra je de lijnen hebt uitgezet, ben je klaar om aan de slag te gaan en je personal branding ook daadwerkelijk in de praktijk te brengen. Wij realiseren ons dat dit soms best wel eng is. Met de P van 6. Power helpen we je daarom om de kracht in jezelf te vinden, door te durven doen. Daarnaast helpen we je met de P van 7. Planning om je personal brand te managen en jezelf continu te blijven ontwikkelen, want personal branding is nooit klaar!

De belangrijkste P van P-Plan.nl is PLAY!. Alle persoonlijke plannen die je voor jezelf maakt kun je – vinden wij –  het beste volhouden met een gezonde dosis plezier. Bij P-Plan zullen we je er continu aan blijven herinneren: PLAY! Ga eens wat leuks doen, maak het niet te zwaar en neem jezelf niet té serieus. Uiteindelijk wil je vooral een leuk leven, toch?

Het P-Plan Stappenplan

  Klik op de afbeelding om het te vergroten.

 


 

Aan de slag met de voordelen van
een personal branding plan?

(De cursus kun je volgen via het cursusplatform Soofos)

Instructor

User Avatar Liona Appelman

Founder P-Plan | Freelance Grafisch vormgever Met veel passie en plezier combineer ik mijn ervaringen en interesses in marketing en grafisch vormgeving met coaching en persoonlijke ontwikkeling. Het resultaat is P-Plan: een online cursus over Personal Branding.
€54.00