Kratten vol boekentips

Boekentips nodig? Check ons To-Read lijstje!

Boekentips nodig? Op deze pagina vind je alle boeken die volgens het P-Plan team stuk voor stuk een plekje op jouw to-read lijstje verdienen. Veel leesplezier!

We hebben de boekentips onderverdeeld in categorieën:Persoonlijke ontwikkeling

Boekcover: Steeds Leuker, een van de boekentips van P-Plan

– Steeds leuker

Je leven steeds leuker maken, met steeds minder moeite. Dat is waar ‘Steeds leuker’ om draait. Want eindeloos ploeteren is prima, maar op de bank zitten met een goed boek, een kop thee en een glimlach op je snoet is ook fijn. In dit praktische boek presenteert Jelle Hermus de korte route naar een leuker leven. Hij laat zien hoe je – door het zetten van de juiste kleine stappen – je leven snel in een opwaartse spiraal kunt brengen.

Boekcover: De moed van Imperfectie, een van de boekentips van P-Plan

– De moed van imperfectie

‘De moed van imperfectie’ is een psychologisch boek van professor Brené Brown over laten gaan wie je denkt te moeten zijn. Normaal gesproken ben ik niet het type voor zelfhulpboeken, maar ik was toch wel benieuwd toen een vriendin uitlegde waar het over ging en zei dat het ‘écht wat voor mij’ was. Het boek sluit naadloos aan op personal branding en daarom deel ik graag drie tips uit het boek met je. [Lees meer in de boekreview van Sarah]

Boekcover: Miracle Morning, een boekentip van P-Plan

– Miracle Morning

Hal Elrod heeft ‘The Miracle Morning’ bedacht, een effectieve ochtendroutine. In zijn boek hierover leert hij je hoe je elke dag positief en vol energie kunt starten. Vooral de ochtend is een moment waarop je de rest van je dag kunt bepalen. In deze praktische gids beschrijft Elrod hoe je in 30 dagen aan de hand van zes nieuwe gewoontes kan werken aan meer focus en zelfbewustzijn. En dat allemaal voor acht uur ‘s ochtends!

Boekcover: Een werkweek van 4 uur, een van de boekentips van P-Plan

– Een werkweek van 4 uur / The 4-hour Workweek

Vergeet het oude concept van hard werken tot aan je pensioen en stel je spannende levensplannen niet uit. Of je nu die grote wereldreis wilt maken, een maandelijks salaris van vijf cijfers wilt met zo weinig mogelijk inspanning, of gewoon minder wilt werken en meer wilt genieten – Een werkweek van vier uur geeft het antwoord. Dit revolutionaire boek wijst je de weg naar een nieuw leven van weinig werkuren, veel vrije tijd en geld in overvloed

Boekcover: Big Magic, een van de boekentips van P-Plan

– Big magic

‘Wat is creatief leven? Een leven dat meer door nieuwsgierigheid dan door angst wordt gedreven.” In Big Magic moedigt Elizabeth Gilbert ons aan om onze verborgen talenten te ontdekken. Balancerend tussen spiritualiteit en vrolijk pragmatisme laat ze zien hoe we onze ideeën kunnen omarmen, nieuwe uitdagingen het hoofd kunnen bieden en onze dagen kunnen vullen met meer passie en mindfulness. Op weg naar het leven waar je altijd van hebt gedroomd.
Planeetliefde

Boekcover: Ooit aten we dieren, boekentip van P-Plan

– Ooit aten we dieren

We zijn opgegroeid in een tijd waarin het eten van dierlijke producten volkomen geaccepteerd is. Wetenschappers voorspellen echter dat dit in de nabije toekomst taboe zal worden. Net zoals ooit heksenverbranding en slavernij ineens niet meer konden. Over een aantal decennia zal veganistisch de norm zijn, en vragen onze kleinkinderen ons hoe we ooit dieren hebben kunnen eten. Met een optimistische blik laat de schrijfster zien hoe we ons op toekomst kunnen voorbereiden.


Gratis op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Hier helpen we je aan gratis tips, inspiratie en leuke kortingen op de nieuwste e-cursussen.

Door je in te schrijven ga je ermee akkoord dat we je gegevens met zorg verwerken volgens ons privacy statement. Je kunt je altijd uitschrijven.

Reageer

Onze website maakt gebruik van cookies, zodat we jouw beleving kunnen verbeteren. Lees meer in ons Privacy Statement.