P-Plan
Versterk je persoonlijke plan met Time Management

P-Team

Liona Appelman

Founder P-Plan | Freelance Grafisch vormgever

Met veel passie en plezier combineer ik mijn ervaringen en interesses in marketing en grafisch vormgeving met coaching en persoonlijke ontwikkeling. Het resultaat is P-Plan: een online cursus over Personal Branding.

Sarah Koning

Sarah verslindt meer boeken dan ze in huis kwijt kan en doet er alles aan om een ander te helpen. Ze is gek op mooie teksten, maar is ook nooit te beroerd om er zelf eentje voor je te schrijven.

Dát is Typisch Saar.

Jisca

Jisca Rebel is o.a. ondernemer, moeder en vrijwilliger en heeft veel ballen in de lucht te houden. Er is een periode in haar leven geweest waarin dit niet lukte en ze het overzicht helemaal kwijt was. Ze ging op zoek naar meer balans en wilde weer grip op haar tijd. Deze zoektocht resulteerde in: de Balans Planner.

Lizette Brands

Lizette reist het liefst met haar gezin de hele wereld over. Ze houdt ervan haar ervaringen te delen als verhalen, inspiratie en tips voor anderen, zowel op het gebied van reizen als voor haar andere passie en vakgebied, persoonlijke ontwikkeling.

Liz Huisman

Liz is tekstschrijver en content creator. Ze is verslaafd aan het geluid van pen op papier en zet graag de kracht van woorden in om mooie verhalen te vertellen.