P-Plan
Versterk je persoonlijke plan met Time Management

P-Team

Liona Appelman

Founder P-Plan | Freelance Grafisch vormgever

Met veel passie en plezier combineer ik mijn ervaringen en interesses in marketing en grafisch vormgeving met coaching en persoonlijke ontwikkeling. Het resultaat is P-Plan: een online cursus over Personal Branding.

Sarah Koning

Sarah is 27, verslindt meer boeken dan ze in huis kwijt kan en doet er alles aan om een ander te helpen. Ze is gek op mooie teksten, maar is ook nooit te beroerd om er zelf eentje voor je te schrijven.

Dát is Typisch Saar.

Jisca

Jisca Rebel is o.a. ondernemer, moeder en vrijwilliger en heeft veel ballen in de lucht te houden. Er is een periode in haar leven geweest waarin dit niet lukte en ze het overzicht helemaal kwijt was. Ze ging op zoek naar meer balans en wilde weer grip op haar tijd. Deze zoektocht resulteerde in: de Balans Planner.

Mireille Pastoor

Marjolein Labots

Michelle Stapel

Eigenaar van Creatief-CV.nl

Liz Huisman

Liz is tekstschrijver en content creator. Ze is verslaafd aan het geluid van pen op papier en zet graag de kracht van woorden in om mooie verhalen te vertellen.

Alice Wolff

Danny Korporaal

Eva Waiboer

Liona Appelman

Ingrid Marsman

Margo Slijkerman

Ik ben Margo Slijkerman, ik ben 48 jaar.

Ik ben moeder van twee kinderen en ben werkzaam als docent op een MBO opleiding. Ik heb een heel diverse achtergrond qua werkervaring en opleiding.
Ik vind het belangrijk en vanzelfsprekend om mezelf te blijven ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. Een terugkerend element in mijn loopbaan is conceptueel denken en dat bijv. vertalen in tekst en beeld. In mijn ideale functie vervul ik een rol waarin ik mij (mede-) eigenaar voel van het hele proces; van concept tot eindresultaat, dus ook een ‘maker’. Ik vind het mooi als creativiteit, innovatie en duurzaamheid samenkomen in een product of dienst. Ik ben sociaal vaardig, oplossingsgericht, heb oog voor detail en een goed gevoel voor smaak maar ook tijdsgeest. Ik heb humor en relativeringsvermogen, ben representatief en ga voor kwaliteit.

Milou Hofmeester

Jeroen Cremer

Michelle van Middendorp

Liona Appelman

Yvonne Riezebos