De P van Power

Power

Als je de lijnen voor je personal brand helemaal heb uitgezet, is het tijd voor ‘Power’; tijd om de schouders eronder te zetten. Dit is het moment waarop je écht aan de slag mag!

Het kan heel goed zijn dat je daar net wat extra moed of lef voor nodig hebt; je gaat bepaalde dingen opeens anders doen dan voorheen. Die uitdaging is nieuw en spannend, misschien zelfs een beetje eng. Geeft niks, wij gaan je daarbij helpen.

‘De angst is het teken dat je uit je comfort zone stapt. Ons advies? Kies ervoor om dat gevoel te negeren. Zie het juist als een mooie kans om te groeien en je écht open te stellen voor verandering.’

Je comfort zone verlaten

Om je comfort zone te verlaten is het belangrijk om je volledig in te zetten om jouw belangrijke doel te halen. Hiervoor is power nodig; een kracht om er volledig voor te gaan. Bij het thema ‘Power’ helpen we je daarom om de kracht in jezelf te vinden door te durven doen.

Bekijk de gratis preview les!
Deze gratis preview les gaat over Power, tijd om de schouders eronder te zetten
Video afspelen
Online Personal Branding Cursus
Visualiseren - een beeld van een oog
Power
Liona Appelman

De kracht van visualisatie

“Om persoonlijke doelen te kunnen bereiken, moet je soms eerst jezelf overtuigen.” Eerder in de blog ‘Wil jij jouw persoonlijke

Onze website maakt gebruik van cookies, zodat we jouw beleving kunnen verbeteren. Lees meer in ons Privacy Statement.