De P van Potentieel

Potentieel

Bij het ontdekken van jouw potentie begin je met het beantwoorden van de grote vraag: ‘Wat zijn jouw talenten?’ Iedereen wordt met meerdere talenten geboren, talenten die zich door de jaren heen kunnen ontwikkelen. Vraag een willekeurige voorbijganger echter wat zijn of haar talent is en de kans is groot dat diegene je geen antwoord kan geven. Ze zijn zich simpelweg niet bewust van hun talenten; een gemiste kans.

‘Wanneer je iets met dat aangeboren talent doet, gaat dat je makkelijk af, heb je er plezier in én krijg je er energie van. Bovendien hebben de mensen om je heen vaak ook iets aan jouw talent, win-win dus!’

Alles wat je aandacht geeft, groeit

Wanneer je jouw talenten inzichtelijk hebt gemaakt, ga je op zoek naar het antwoord op de vraag: ‘Waartoe ben je in staat?’ Door onze angsten en onzekerheden zijn we geneigd om terughoudend te reageren; dat weerhoudt ons ervan om ons ware potentieel in te zetten. Bijna 99% van de wereldbevolking is er zelfs van overtuigd niet in staat te zijn om grootse dingen te bereiken. Je begrijpt dat die 99% daardoor niet hun volledige potentie gebruiken. Zonde, vinden wij! We willen je daarom helpen om met meer zelfvertrouwen te kiezen voor een plan waarbij jij jouw ware potentieel durft in te zetten. Daarna helpen we je bij de P van Power om te durven doen en die plannen ook daadwerkelijk uit te voeren.

Hoe ambitieus ben je, hoe goed wil je zijn en hoe ver wil je komen?

Ambities zijn voor iedereen verschillend en daarom is het belangrijk om goed naar jezelf te luisteren. In de huidige maatschappij lijkt het wel dat een succesvolle carrière soms het allerbelangrijkst is, maar misschien is dat voor jou wel helemaal niet het geval. Breng dus voor jezelf in kaart hóe goed je wilt zijn en hoe je jouw potentie wilt inzetten voor je personal brand.

Bekijk de gratis preview les!
Deze gratis preview les gaat over het optimaal benutten van je potentieel
Video afspelen
Online Personal Branding Cursus
imperfectie - imperfecte fiets
Potentieel
Sarah Koning

De moed van imperfectie

‘De moed van imperfectie’ is een psychologisch boek van professor Brené Brown over laten gaan wie je denkt te moeten

Onze website maakt gebruik van cookies, zodat we jouw beleving kunnen verbeteren. Lees meer in ons Privacy Statement.