Visualiseren - een beeld van een oog

De kracht van visualisatie

“Om persoonlijke doelen te kunnen bereiken, moet je soms eerst jezelf overtuigen.”

Eerder in de blog ‘Wil jij jouw persoonlijke doelen bereiken? – Leer visualiseren’ schreef ik over visualisatie. Visualiseren is een krachtig hulpmiddel voor het realiseren van je doelen en dromen en dat weten wij uit eigen ervaring. Toch kan ik het me voorstellen dat dit niet iedereen direct wat zegt. Visualiseren is ook niet iets wat we vaak meekrijgen in onze opvoeding of opleiding. Het is voor veel mensen misschien ook wel een beetje ‘zweverig’, of vaag.

Vrouw die aan visualisatie doet

Het verhaal van Jantien laat zien dat dit wel meevalt. Ze geeft in haar blog antwoord op de vraag ‘Waarom visualisatie zo krachtig is” en heeft dit onderbouwd met interessante persoonlijke ervaringen.

Alhoewel visualisatie voor mij al iets is wat ik regelmatig toepaste, wist ze me toch te inspireren. Door haar realiseerde ik me dat ik er tóch nog meer mee moest gaan doen.

Lees hier de blog van Jantien    jantiensreisstijl.com/visualisatie-creatie

Jantien schrijft over de kracht van visualisatie

Wil je leren visualiseren?

In deze blog geven we 5 tips om je op weg te helpen.

Liona Appelman

Founder P-Plan | Freelance Grafisch vormgever

Met veel passie en plezier combineer ik mijn ervaringen en interesses in marketing en grafisch vormgeving met coaching en persoonlijke ontwikkeling. Het resultaat is P-Plan: een online cursus over Personal Branding.

Gratis op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Hier helpen we je aan gratis tips, inspiratie en leuke kortingen op de nieuwste e-cursussen.

Door je in te schrijven ga je ermee akkoord dat we je gegevens met zorg verwerken volgens ons privacy statement. Je kunt je altijd uitschrijven.

Reageer

Onze website maakt gebruik van cookies, zodat we jouw beleving kunnen verbeteren. Lees meer in ons Privacy Statement.