De P van Unique Selling Point

USP; Unique Selling Point

Waar ligt jouw onderscheidend vermogen? Waarin ben jij uniek? Wat is jouw Unique Selling Point? Bij de P van usP gaat het om het creëren van jouw meerwaarde. Wat jou uniek maakt, zijn onder andere je purpose en passie, maar ook je persoonlijkheid, talenten, doelen en meningen spelen hierin een belangrijke rol.

‘De kans dat je iemand tegenkomt die precies hetzelfde is als jij is nul procent.’

Toch zijn we geneigd om ‘normaal’ te zijn en ‘erbij te horen’. Dat is geen gekke gedachte, maar het is wel goed om erbij stil te staan dat je zonder usp’s in de massa verdwijnt. En dat is wat je met personal branding juist wilt voorkomen. Daarom zeggen wij: wees eens ‘abnormaal’ of ‘opmerkelijk’, puur door 100% jezelf te zijn. Want als je jezelf bent, zul je erachter komen dat je nou eenmaal niet altijd in het hokje ‘normaal’ past. En geloof ons: die vrijheid is heerlijk.

Wanneer je de stap hebt gezet om écht authentiek te durven zijn, kun je bewust kijken naar de unieke eigenschappen die eruit springen. Welke usp’s helpen jou straks verder met het bereiken van jouw doelen? Maak een mooie selectie en neem ze mee in je personal brand!

Bekijk de gratis preview les!
Deze gratis preview les gaat over je Unique selling point; waarin ben jij uniek?
Video afspelen
Online Personal Branding Cursus

Onze website maakt gebruik van cookies, zodat we jouw beleving kunnen verbeteren. Lees meer in ons Privacy Statement.