Nieuwjaarsdag begint met goede voornemens

Goede voornemens? Zo pak je het beter aan! [GRATIS online les]

Gepubliceerd: 06/01/2020

Ben je inmiddels weer hersteld van de feestdagen? Mooi. Nu vind je het misschien wel tijd om met je goede voornemens aan de slag te gaan. En ja, we weten allemaal dat het mooie intenties zijn, maar we komen deze voornemens vaker niet, dan wel na. Ze zijn vaak niet concreet genoeg, waardoor je ze makkelijk vergeet of er gewoon geen motivatie meer voor hebt. Daarnaast is een jaar ook wel erg lang om jezelf te blijven motiveren.

Goede voornemens? Ik doe het al jaren anders… 

Ik werk met een kerndoel per jaar en goede voornemens maak ik eigenlijk ieder kwartaal. Na het kwartaal evalueer ik ze en stel ik nieuwe op voor het komende kwartaal. Het is heel simpel, maar het werkt wel!

Gratis les ‘Plannen met kwartaalprioriteiten’

Aangezien de maand januari jaarlijks in het teken staat van goede voornemens, maar ook blue monday – de dag waarop vele goede voornemens sneuvelen – besloot ik om deze maand (januari 2020) een gratis les weg te geven! De les ‘Plannen met kwartaalprioriteiten’ uit de online personal branding cursus van P-Plan, is alleen deze maand gratis beschikbaar voor iedereen!

Gratis les inclusief printable en spreadsheet
Let op! Alleen gratis beschikbaar in januari 2020!

Interesse? Je kunt de les hier volgen.

Als je vragen of opmerkingen hebt op de les, laat hieronder dan een reactie achter! Ik help je graag verder.

Liefs, Liona

Liona Appelman

Founder P-Plan | Freelance Grafisch vormgever

Met veel passie en plezier combineer ik mijn ervaringen en interesses in marketing en grafisch vormgeving met coaching en persoonlijke ontwikkeling. Het resultaat is P-Plan: een online cursus over Personal Branding.

Gratis op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Hier helpen we je aan gratis tips, inspiratie en leuke kortingen op de nieuwste e-cursussen.

Door je in te schrijven ga je ermee akkoord dat we je gegevens met zorg verwerken volgens ons privacy statement. Je kunt je altijd uitschrijven.

Reageer

Onze website maakt gebruik van cookies, zodat we jouw beleving kunnen verbeteren. Lees meer in ons Privacy Statement.