P-Plan
Online en offline activiteiten die je kunt doen

Infographic: 80 activiteiten om te doen als je een tijdje ‘thuis’ zit.

Wat ga je doen als je een tijdje ‘thuis’ zit vanwege het coronavirus?

In deze infographic geven we 80 activiteiten die je kunt ondernemen. Je hoeft je niet te vervelen!

Infographic met 80 activiteiten die je kunt doen als je een tijdje 'thuis' zit.

Tijdelijke Quarantaine korting!

Iedereen is in rep en roer door het coronavirus en er heerst veel spanning en onzekerheid. Laten we verder niet teveel op het virus ingaan, dat wordt al genoeg gedaan. Laten we opzoek gaan naar wat positiviteit! Een mooi lichtpuntje in deze gekke tijd is namelijk dat veel mensen nu meer tijd voor zichzelf hebben. Sociale activiteiten, sportactiviteiten en sommige werkzaamheden zijn gestaakt. Dit is hét perfecte moment om aan jezelf te werken! Om deze reden geven we nu tijdelijk een flinke korting op onze cursus. Zo houden we de drempel voor iedereen laag en kunnen we hopelijk zoveel mogelijk mensen helpen aan een heldere purpose, zelfbewustzijn, zichtbaarheid en een mooi branding plan!

129,99 119,99In winkelmand


Liona Appelman

Founder P-Plan | Freelance Grafisch vormgever

Met veel passie en plezier combineer ik mijn ervaringen en interesses in marketing en grafisch vormgeving met coaching en persoonlijke ontwikkeling. Het resultaat is P-Plan: een online cursus over Personal Branding.

Gratis op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Hier helpen we je aan gratis tips, inspiratie en leuke kortingen op de nieuwste e-cursussen.

Door je in te schrijven ga je ermee akkoord dat we je gegevens met zorg verwerken volgens ons privacy statement. Je kunt je altijd uitschrijven.

Reageer